VOOR WIE

Iris vlotte en prettige telefoonstem is er voor iedereen. Of u nu een zelfstandige professional bent of een grotere organisatie met eigen telefonistes in dienst, in welke branche u ook actief bent. Voor ieder bedrijf of organisatie kunnen wij iets betekenen. Benieuwd naar onze dienstverlening, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

HOE WERKT HET?

Doorschakelen naar Iris Telefoonservice kan snel, eenvoudig en altijd zonder aankondiging. U bepaalt hoe en wanneer Iris voor u de telefoon beantwoordt. Dit kan met iedere telefoon of telefooncentrale.  U kunt ook meerdere lijnen doorschakelen. Wij werken aan de hand van een telefoonscript dat op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze expertise is ingericht.

ZZP-er

Als zelfstandig professional bent u druk met ondernemen. Iris Telefoonservice beantwoordt graag uw telefoontjes wanneer u daar even niet in de gelegenheid toe bent. Loop nooit meer een opdracht mis!

MKB-er

Uw bedrijf wil geen telefoontjes missen. Maakt u zich geen zorgen, Iris Telefoonservice vangt deze telefoontjes graag voor u op. Of het nu gaat om een potentiele klant of het verschuiven van een afspraak, wij staan uw relaties altijd professioneel en vriendelijk te woord gestaan.

Paramedische beroepen

Loop geen afspraak meer mis met Iris. Wij beantwoorden uw telefoontjes en beheren desgewenst uw agenda. U geeft in het script aan hoe wij de telefoon opnemen en wij maken afspraken met uw patiënten. Iris koppelt helder aan u terug. Zo heeft u de handen vrij om datgene te doen waar u goed in bent: zorg verlenen.  

ALLE LIJNEN BEZET, ONDERSTEUNING NODIG?

U kunt aangegeven hoe u wenst dat Iris Telefoonservice de telefoon voor u beantwoordt, welke gegevens wij moeten noteren en hoe u terugkoppeling wilt ontvangen. Ook kunt u aangeven hoe wij met de verschillende gespreksonderwerpen die voorbij kunnen komen, moet omgaan. Uiteraard kunnen wij ook potentiële klanten direct naar u doorverbinden en administratieve zaken per e-mail aan u doorgeven middels de e-mailservice.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Onze klantenservice staat voor u klaar om een
geschikte oplossing voor u te vinden.

Bel 010-2067527