OVER IRIS

Iris Telefoonservice verleent al ruim 20 jaar haar telefoondiensten aan diverse partijen, dit tot volle tevredenheid. We bestaan uit een professioneel en ervaren team van medewerkers dat goed op elkaar is ingespeeld en bekend is met allerhande situaties, vaktermen en vragen die zich voor kunnen doen.Uiteraard spreken wij ABN en goed Engels. Met een glimlach op het gezicht en een vriendelijke, professionele toon staat wij uw bellers te woord.   

WAT DOET IRIS TELEFOONSERVICE VOOR U?

Door gebruik te maken van de telefoonservice van Iris bent u altijd bereikbaar voor klanten en of relaties. Het maakt niet uit of u een zelfstandige professional bent (ZZP), een grotere organisatie met eigen telefonistes of in welke branche u actief bent. Voor ieder bedrijf of organisatie kan Iris iets betekenen. Onze tarieven zijn scherp, helder en overzichtelijk. Benieuwd hoe Iris Telefoonservice klinkt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Zzp-er

Als zelfstandig professional bent u druk met ondernemen. Iris Telefoonservice beantwoordt graag uw telefoontjes wanneer u daar even niet in de gelegenheid toe bent. Loop nooit meer een opdracht mis!

MKB-er

Uw bedrijf wil geen telefoontjes missen. Maakt u zich geen zorgen, wij vangen deze telefoontjes graag voor u op. Of het nu gaat om een potentiele klant of het verschuiven van een afspraak, met Iris Telefoonservice worden uw relaties altijd professioneel en vriendelijk te woord gestaan.

Paramedische beroepen

Loop geen afspraak meer mis met Iris. Wij beantwoorden uw telefoontjes en beheren desgewenst uw agenda. U geeft in het script aan hoe wij de telefoon opnemen en wij maken afspraken met uw patiënten. Iris koppelt helder aan u terug. Zo heeft u de handen vrij om datgene te doen waar u goed in bent: zorg verlenen.

ZELF GEEN TIJD OF VEEL ONDERWEG?

Voor degene die u belt is het net alsof Iris bij u werkt. Na ieder gesprek ontvangt u een e-mail met het onderwerp en de contactgegevens van de beller. Wij kunnen bepaalde gesprekken direct naar u doorverbinden, precies zoals u dat wenst. Iris Telefoonservice is altijd standby, u hoeft er dus geen omkijken naar. Flexibel en eenvoudig!

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Onze klantenservice staat voor u klaar om een
geschikte oplossing voor u te vinden.

Bel 010-2067527