E-MAIL AFHANDELING

E-mail is een efficiënt communicatiemiddel: de kosten zijn laag en met  een nieuwsbrief kunt u en grote groep klanten of relaties bereiken. Aan de andere kant verwacht de klant/relatie een snelle en adequate reactie. Iris Telefoonservice kan u ondersteunen met het efficiënt organiseren van uw e-mail afhandeling, zodat de productiviteit verbetert en uw klanttevredenheid groeit.

HOE WERKT HET?

Wij behandelen alle e-mail die bij ons binnenkomt binnen 24 uur op de door u aangegeven manier. Vragen die wij niet kunnen beantwoorden, sturen we meteen door naar de betreffende afdeling of persoon bij uw bedrijf. De doorlooptijd van het beantwoorden van e-mail houden wij voor u in de gaten. 

Snelle e-mailafhandeling

Iris Telefoonservice beantwoordt graag uw e-mails op de door u aangegeven manier. Iris werkt voor allerlei bedrijven in allerlei branches en is daardoor bekend met vele vaktermen. Op efficiente wijze behandelen wij u e-mail en rapporteren u desgewenst.

Online agendabeheer

Naast uw e-mailafhandeling kan Iris Telefoonservice uw agendabeheer uit handen nemen. U geeft aan welke delen van de agenda Iris mag inzien en in hoeverre uw relaties via internet zelf afspraken bij u kunnen inplannen. Via e-mailnotificaties bent u altijd op de hoogte van de laatste afspraken en wijzigingen.

Doorschakelen naar Iris Telefoonservice

Iris Telefoonservice biedt haar e-mailafhandeling aan in combinatie met haar telefoonservice. Doorschakelen kan snel, eenvoudig en altijd zonder aankondiging. U bepaalt hoe en wanneer wij voor u de telefoon beantwoorden. Dit kan met iedere telefoon of telefooncentrale.  U kunt ook meerdere lijnen doorschakelen.

ZELF GEEN TIJD OF VEEL ONDERWEG?

Door gebruik te maken van de diensten van Iris Telefoonservice bent u altijd bereikbaar voor klanten en of relaties. Het maakt niet uit of u een zelfstandige professional bent (ZZP), een grotere organisatie met eigen telefonistes of in welke branche u actief bent. Voor ieder bedrijf of organisatie kan Iris iets betekenen. Onze tarieven zijn scherp, helder en overzichtelijk. 

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Onze klantenservice staat voor u klaar om een
geschikte oplossing voor u te vinden.

Bel 010-2067527