ONLINE AGENDABEHEER

Iris Telefoonservice biedt in combinatie met haar telefoonservice ook online agendabeheer aan. Dit houdt in dat Iris, naast het aannemen van uw telefoontjes ook afspraken voor u kan inplannen binnen de door u aangegeven beschikbare periodes.  De wijze waarop wij uw agenda beheren bepaalt u uiteraard helemaal zelf. Ook kunt u de klant online rechtstreeks toegang geven tot delen van uw agenda. Via e-mailnotificaties bent u altijd op de hoogte van de laatste afspraken en wijzigingen. 

Door gebruik te maken van de diensten van Iris Telefoonservice bent u altijd bereikbaar voor klanten en of relaties. Het maakt niet uit of u een zelfstandige professional bent (ZZP), een grotere organisatie met eigen telefonistes of in welke branche u actief bent. Voor ieder bedrijf of organisatie kan Iris iets betekenen. Onze tarieven zijn scherp, helder en overzichtelijk. Zo loopt u nooit meer een afspraak mis!

HOE WERKT HET?

Iris Telefoonservice legt de rolverdeling tussen Iris telefoonservice en u, de agenda-eigenaar vast in haar applicatie evenals de soorten afspraken en locaties die mogelijk zijn. De applicatie genereert automatisch voorstellen op basis van beschikbare tijdsloten. Indien gewenst kan relatie op elk moment zelf afspraak maken via het internet. U ontvangt e-mailnotificaties na het maken of aanpassen van afspraken.

Inrichten van uw agenda

U bepaalt de wijze waarop Iris uw agenda beheert. Ook kunt u de klant rechtstreeks toegang geven tot (delen van) uw agenda. Uw legt de verschillende rollen vast in onze online applicatie. Indien gewenst kunnen uw relaties op elk moment zelf afspraken maken in uw agenda. Loop nooit meer een afspraak mis!

 

Functies online agenda

  • Vastleggen van de rolverdeling tussen telefonist(e) en u
  • Vastleggen van afspraak types, locatie
  • Automatisch genereren van voorstellen op basis van beschikbare tijdsloten
  • Relatie kan zelf een afspraak maken via het internet
  • Genereren van e-mailnotificaties na het maken of aanpassen van afspraken
  • Genereren van SMS-reminders

Online agendabeheer en telefoonservice

We combineren uw agendabeheer met onze persoonlijke telefoonservice. Voor degene die u belt is het net alsof Iris bij u op kantoor zit. Iris Telefoonservice werkt volgens het 1-lijn principe. Dit betekent dat uw beller nooit in de wacht wordt gezet voor een gesprek van een andere klant. 95 procent van de aangeboden oproepen beantwoorden wij binnen tien seconden.

Zelf geen tijd of veel onderweg?

Voor degene die u belt is het net alsof Iris bij u werkt. Na ieder gesprek ontvangt u een e-mail met het onderwerp en de contactgegevens van de beller. Wij kunnen bepaalde gesprekken direct naar u doorverbinden, precies zoals u dat wenst. Iris Telefoonservice is altijd standby, u hoeft er dus geen omkijken naar. Flexibel en eenvoudig!

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Onze klantenservice staat voor u klaar om een
geschikte oplossing voor u te vinden.

Bel 010-2067527